Un nou sistema econòmic, social i financer: FairCoin ja forma part oficialment de Kaana

Des de fa més de set anys, Faircoin ha ajudat la gent de tot el món a mantenir més diners i una vida més activa. 

Ens complau anunciar-vos algunes notícies molt emocionants: FairCoin ja forma part oficialment de Kaana.

Un clar pioner en l’economia sostenible i justa, Faircoin va construir una comunitat vibrant amb molts usuaris actius. Aquest és un moment increïblement emocionant per a nosaltres, ja que FairCoin passa a formar part de la família Kaana i volem donar la benvinguda a aquest talentós equip a Kaana.

Això vol dir que treballarem per integrar FairCoin a la plataforma per treure-li el màxim partit i llançarem noves funcions durant els propers dies i mesos.

FairCoin es va crear el 2014 com una criptocurrency postcapitalista ecològica, els seus ideals i principis van sorgir en gran part de la Cooperativa Integral Catalana (CIC) d’Espanya, una xarxa autònoma de cooperatives i moviments socials amb seu a Catalunya que utilitza l’economia social, fent que els diners es moguin amb més llibertat. La tecnologia pot canviar la manera com la gent gestiona els seus diners, i això és especialment important en aquests dies.

Treballarem estretament per crear serveis nous que us ajudin a entendre els vostres diners. La vostra privadesa i seguretat són fonamentals per aconseguir-ho i ens comprometem a protegir la vostra informació de salut i a posar-vos en control de les vostres dades.

Senzill. Envieu diners tan fàcilment com enviar un missatge, amb FairCoin els vostres diners arriben instantàniament a FairCoin Wallet, cosa que significa que no heu de pagar més per arribar-hi més ràpidament. 

Kaana continuarà permetent als usuaris de FairCoin escollir connectar-se als seus serveis. Això significa que no serà necessari enllaçar un compte de Kaana per utilitzar la cartera Faircoin. 

Estem desitjant compartir més detalls amb tots els nostres usuaris i fans en les properes setmanes i mesos, però en aquest moment, per obtenir més informació, visiteu FairCoin de Kaana

Gràcies per deixar-nos formar part de les vostres vides.