Presentació de la plataforma de col·laboradors Kaana

Avui presentem Kaana Contributors Platform, una nova aplicació d’investigació de mercat que premia la gent per participar en enquestes, tasques i investigacions. Creiem que la millor manera de millorar els nostres serveis és obtenir estadístiques directament de les persones que els utilitzen. Les utilitzarem per millorar Kaana per beneficiar la comunitat en general. 

Així funciona:

Un cop hàgiu iniciat la sessió amb el compte Kaana, se us convidarà a unir-vos als programes. Abans de cada programa, us explicarem quina informació es recollirà, com s’utilitzarà i quants punts rebrà per completar el programa. Us farem saber quants punts necessiteu per rebre un pagament, i cada vegada que assoleixi aquesta quantitat de punts, rebreu un pagament enviat directament al vostre compte de Kaana Pay. Un cop hàgiu iniciat la sessió amb el vostre compte de Kaana, se us convidarà a unir-vos als programes. Abans de cada programa, us explicarem quina informació es recollirà, com s’utilitzarà i quants punts rebrà per completar el programa. Us farem saber quants punts necessiteu per rebre un pagament, i cada vegada que assoleixi aquesta quantitat de punts, rebreu un pagament enviat directament al vostre compte de pagament de Kaana.

La privadesa és important

Quan us uniu a la plataforma de col·laboradors de Kaana, potser cal que tingueu informació al vostre compte de Kaana, com ara el vostre nom, adreça electrònica, país de residència, data de naixement i sexe. És possible que us demanem que compartiu informació addicional, com la vostra ubicació, per qualificar-vos per a programes individuals. 

Abans de començar qualsevol programa, us farem saber com s’utilitzarà la informació que proporcioneu a través d’aquest programa.

No vendrem la vostra informació d'aquesta aplicació a ningú. Tampoc compartirem públicament la vostra activitat de Kaana Contributors Platform a Kaana o en altres comptes que hàgiu enllaçat sense el vostre permís. I podeu finalitzar la vostra participació en qualsevol moment. 

Actualment, l’aplicació Kaana Contributors Platform està oberta a tothom i cada programa tindrà els seus propis criteris d’elegibilitat.