Celebrant el Dia Internacional de la Dona: empoderem les dones i les nenes

Tot i que l’impacte de COVID-19 amenaça amb revertir dècades de progrés, les dones i les nenes tenen recursos i oportunitats per convertir el seu potencial en poder, unint forces a través de les nostres aplicacions per empoderar-se i donar-se suport mútuament per canviar la trajectòria de les seves vides i transformar-se comunitats senceres.

Les dones canten i eleven els seus signes durant una concentració, que forma part de la International Women's Strike NYC, una coalició formada per desenes de grups de base i organitzacions laborals, el dimecres 8 de març de 2017 al Washington Square Park de Nova York. (Foto AP / Kathy Willens)

Estem llançant noves funcions a les nostres aplicacions per ajudar a celebrar i empoderar les dones a la seva vida i elevem les veus de diverses dones líders que estan fent canvis a les comunitats per donar suport a aquestes iniciatives. També compartim noves formes de donar suport a les petites empreses dirigides per dones, com ara Kaana Shopping, que en els propers mesos inclourem una funció al motor de cerca per filtrar i cercar productes que promoguin canvis positius per a totes les dones .

Esperem que junts puguem fer un canvi positiu a la societat, perquè millorar la igualtat no és només una qüestió de dones, sinó també d’homes, nens i tota la comunitat lgbtq +.

Feliç Dia Internacional de les Dones!