Kaana Platform v1.1: millores de la programació i la velocitat a les publicacions, rotació d'imatges

Programa publicacions

Les publicacions ara es poden programar per a qualsevol dia de l'any, només cal que toqueu el botó inferior de la pantalla de creació d'una publicació i seleccioneu la data en què voleu que es publiqui.

Millores de velocitat

Ara les publicacions es carreguen molt més ràpidament, hem millorat l’algoritme de tarifes i hem modificat el sistema de càrrega de manera que ara es basa en json.

Rotació de la imatge

Anteriorment, les imatges penjades des de telèfons mòbils sovint es giraven, de manera que rebíem comentaris dels nostres usuaris i vam començar a solucionar-ho. Ara les imatges penjades des de dispositius mòbils es giren automàticament, també estem treballant perquè els usuaris les puguin girar manualment.